Jachtmakelaar

U wilt uw vaartuig verkopen? Leg uw lot dan niet in handen van de eerste de beste jachtmakelaar. Een boot, zeker een die bij Wiegmans gebouwd is, is een waardevast object. Het loont dus om u goed te oriënteren met wie u in zee gaat.

Beëdigd makelaar

Grote kans dat u dan opnieuw bij Wiegmans in Breukelen uitkomt. Een beëdigd jachtmakelaar, voorzien van alle benodigde papieren. Bovendien lid van de HISWA, wat betekent dat u kunt rekenen op de nodige garanties en bemiddeling bij eventuele geschillen.
Maar zover komt het natuurlijk niet. Wiegmans heeft immers een gedegen kennis van de markt, weet daardoor alles van prijsstelling en –ontwikkeling, en weet uw AW sloep of Dock Steel boot dan ook als geen ander op de juiste waarde te schatten. Letterlijk. Ook de juridische kennis is up-to-date, zodat u bij vragen over bijvoorbeeld eigendomsrecht en BTW kunt rekenen op een correct en duidelijk advies.

AW 21 <br> BJ 2008

taxatie

Taxatie AW sloep en Dock Steel boot

Als 100% watersportbedrijf, dat zelf ook sloepen produceert, is bij Wiegmans diepgaande kennis van techniek en de markt aanwezig. Daardoor is een accurate waardebepaling gegarandeerd.
Maar uiteindelijk verkoopt uw boot zichzelf. Zorg er dus voor dat de sloep goed schoon gehouden en door vakmensen onderhouden wordt. Houd ook een volledige onderhoudshistorie bij. De (technische) staat van het vaartuig, in combinatie met de vraag welke boten meer of minder gewild zijn, is bij de taxatie immers van doorslaggevend belang. Daarom is een technische keuring standaard onderdeel van de procedure

Bemiddeling bij verkoop

Wie zijn AW of Dock Steel  via Wiegmans wil aanbieden, kiest voor een op verkoop gericht bedrijf en mag dan ook een uiterste inspanning verwachten. Wiegmans heeft een grote database aan klanten die een boot zoeken en brengt vraag en aanbod dan ook op een efficiënte manier bij elkaar. Geïnteresseerden worden professioneel ontvangen en hun behoeften grondig in kaart gebracht. Naar aanleiding daarvan wordt een passend advies uitgebracht.

Pluspunten Wiegmans

Bij het bemiddelen is Wiegmans’ ervaring als sloepenbouwer een pre. De gedrevenheid en technische achtergrond die wordt aangewend voor de verkoop van de eigen producten, wordt ook ingezet ten behoeve van particulieren. Een ander voordeel van het feit dat Wiegmans zelf produceert, is het feit dat eventuele mankementen aan uw AW sloep en Dock Steel boot ter plekke kunnen worden verholpen. Daarmee is het een one-stop shop.
Ondanks al deze bijkomende extra’s komen de bemiddelingskosten tot uitdrukking in een marktconforme en transparante courtage.

Bonus: zekerheid

Of het nu gaat om aankoop of verkoop van een boot: bij Wiegmans krijgt u een waardevolle plus op de (ver)koop toe: zekerheid. Een verkoper kan rekenen op de best mogelijke opbrengst en een koper weet zeker dat hij een goed product koopt.
Dit komt doordat Wiegmans zijn aanbod afstemt op het verwachtingspatroon van zijn klanten. Nieuw of gebruikt, Wiegmans verkoopt mooie sloepen, degelijke aluminium Dock Steel werkboten, en in alle gevallen exclusieve producten met een zeer hoge kwaliteit.

beedigd

MEER WETEN OVER ONZE Jachtmakelaar?

We nemen graag contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.