Informatie AW Sloepen

Een sloep voor iedereen

De AW One Off Edition is een serie exclusieve boten met de uiterlijke vormen van een klassieke sloep en de mogelijkheid die sportief in te richten. Er zijn spiegelsloepen en spitsgatsloepen, modellen met aangehangen en doorgestoken roer, vele typen motoren, enzovoort.

AW One Off Edition

De AW Tender is een spiegelsloep met doorgestoken (onder de boot geplaatst) roer. Een stijlvolle sloep met zeer sportieve prestaties, maar wel met veel comfort en daardoor ook een hoog loungegevoel.

AW Tender

De AW Baseline is het perfecte instapmodel. Een echte gezinsboot die leverbaar is in twee modellen: als spiegelsloep met zijn rechte achterkant en als spitsgatsloep met zijn ronde achtersteven.

AW Baseline

Alle sloepen zijn extreem stabiel, hebben een romp van onderhoudsarm polyester, voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen en zijn onder alle omstandigheden koersvast. Met een boot van Wiegmans dobbert, vaart, scheurt, sport of werkt u relaxt in weer en wind.

Waarom Wiegmans?

Als u kiest voor een sloep van Arie Wiegmans, kiest u voor exclusiviteit. Geen enkele boot is hetzelfde. Dit komt doordat de sloepen worden ontworpen door een gespecialiseerd jachtdesignbureau (Sea Level) en volledig naar uw wensen zijn in te richten. De keuze voor een Wiegmans-sloep is dus ook een keuze voor imago. Welk imago? Dat bepaalt u zelf!

Ongeacht het type of model van de sloep, kwaliteit staat voorop. Een boot van Wiegmans is dan ook waardevast. Zoals Wiegmans zelf ook een vaste waarde is in sloepenland; met bijna 50 jaar ervaring zijn wij een van de oudste sloepenbouwers van Nederland. Doordat wij gebruikmaken van hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenommeerde merken koopt u een probleemloos product. Hebt u toch nog vragen? Service en een persoonlijke benadering staan hoog in ons vaandel.