Vaarplezier vaarbewijscursus

Informatie

Het Klein Vaarbewijs 1 halen moeilijk? Nee hoor! Niet met de cursussen van Vaarplezier. Want wij combineren theorie en praktijk (uniek in Nederland!), waardoor u zeer goed voorbereid aan het examen kunt meedoen. En dat resulteert in onze hoge slagingspercentages!

De cursus Klein Vaarbewijs 1 van Vaarplezier bestaat uit één dag theorie en één dag praktijk. Tijdens de theoriedag nemen we alle stof door, leggen we uit waar u speciaal op moet letten en hoe u belangrijke zaken gemakkelijk kunt onthouden.

Op de praktijkdag gaat u met een aantal cursisten samen varen op een boot. U leert aanleggen, de box invaren, het gebruik van de wielwerking van de schroef en hoe de boot goed vastgelegd wordt. En we gaan het water op om de voorrangsregels, de verkeersborden en de betonning in de praktijk te zien én te oefenen.

Na deze dagen kunt u in ons overzichtelijke naslagwerk alles nog eens rustig doorkijken en bent u helemaal klaar voor het examen!

En dat voor een zeer voordelige prijs! U boekt de cursus al voor € 199,50 met een theoriedag en een praktijkdag door de week (voor een praktijkdag in het weekend geldt een toeslag van € 25,–). Daarna hebt u alleen nog de kosten voor het lesboek (€ 14,95) en het examen; die laatste voldoet u rechtstreeks aan Vamex (www.vamex.nl), waar u het examen kunt doen. En dan bent u helemaal klaar!

Handleiding en Informatie Vaarplezier

Hoe boekt u de cursus Klein Vaarbewijs 1?

  • Kies in het boekingsscherm hieronder de locatie en datum voor de theoriedag.
  • Hebt u de datum geselecteerd, dan kunt u de cursus boeken en betalen.
  • Zodra u betaald heeft, ontvangt u een mail met de uitleg hoe u de praktijkdag kunt selecteren. Die zijn er in ruime hoeveelheden, zowel in het weekend als op doordeweekse dagen! Maakt u zich dus geen zorgen dat u geen geschikte datum vindt.

 

Vaarplezier vaarbewijscursus 4

Vaarplezier vaarbewijscursus

MEER WETEN OVER ONZE Vaarplezier vaarbewijscursus?

We nemen graag contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.