Vaarplezier vaarbewijscursus

Informatie

Yamaha Marine zorgt ervoor dat varen nóg leuker wordt. Want met een deugdelijke uitleg, een goede training en heldere praktijkoefeningen haal je meer uit jouw boot en buitenboordmotor. Daar wordt het leuker, veiliger en comfortabeler van. Yamaha werkt daarvoor samen met Vaarplezier en AquaPlanning. Voor de praktijklessen kiezen zij voor de efficiënte en betrouwbare motoren van Yamaha. De motoren van Yamaha blinken uit in gebruiksgemak, prestaties en comfort, waarmee elke praktijkles van Vaarplezier en AquaPlanning een unieke vaarbeleving wordt. Yamaha stimuleert veilig watersporten en zorgt er zo met Vaarplezier en AquaPlanning voor dat kwaliteit, veiligheid en plezier hand in hand gaan. En dat varen nóg leuker wordt!

Deze cursussen kunt u onder andere via Vaartraining emPowered by Yamaha volgen:

Klein Vaarbewijs: met theorie én theorie-op-de-boot. Dat zorgt voor een leukere en betere training met een veel hogere slagingskans.

Introcursus Vaarregels: in één avond de belangrijkste vaarregels, verkeersborden en veiligheidsonderdelen zien, meemaken en daarna kunnen toepassen? We gaan 3 uur varen en leggen u álles uit!

Trailer(helling)rijden: in een cursus van 4 uur leggen we u uit hoe de boottrailer werkt, hoe u de boot vastzit, welke gewichten er achter een auto mogen, welk rijbewijs u nodig heeft en hoe u de boot vanaf de helling te water laat

Marifoon: de marifoon is een belangrijke aanvulling op de telefoon aan boord van schepen, voor contact met bijvoorbeeld de andere waterweggebruikers en in geval nood. Heb je een marifoon aan boord, dan heb je daar een certificaat voor nodig.

NauPro vaarbewijs: voor werkgevers die medewerkers voor hun werk het water op sturen, is het belangrijk te voldoen aan de ARBO-wet. Dan voldoet het Klein Vaarbewijs niet en is het NauPro Vaarbewijs hét antwoord.

RYA Powerboat / Personal Watercraft: voor goede beheersing én veel meer plezier van snelle vaartuigen en Waverunners zijn de internationaal erkende RYA trainingen perfect: praktisch, to-the-point en voor iedereen te halen. Om daarna veiliger, comfortabeler en met meer vaarplezier het water op te gaan.

Meer informatie: https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/experiences/vaartraining-empowered-by-yamaha/

Handleiding en Informatie Vaarplezier

Hoe boekt u de cursus Klein Vaarbewijs 1?

Hoe boekt u de cursus Klein Vaarbewijs 1 van Vaarplezier? Dat gaat als volgt:

  • Zoek een locatie naar keuze
  • Selecteer een geschikte datum (gekleurd vakje)
  • U kunt nu de cursus boeken en betalen
  • Zodra u betaald heeft, ontvangt u een mail met de uitleg hoe u de theorie-op-de-bootdag kunt selecteren. Die zijn er in ruime hoeveelheden, zowel in het weekend als op doordeweekse dagen! Maakt u zich dus geen zorgen dat u geen geschikte datum vindt.
  • Wilt u graag een uitgebreidere uitleg, klik dan hier <linken naar: https://vaarplezier.nl/wp-content/uploads/Wederverkopers-PDF-1.pdf >
  • Tip: wilt u thuis weinig leren, boek dan het “niet-meer-thuis-leren-pakket” erbij: u krijgt dan één extra theoriedag én onze cursus ‘varen in het donker’ in Amsterdam. Dan krijgt u alle stof uitgebreid aangeboden en hoeft u thuis echt bijna niets meer te leren.

 

MEER WETEN OVER ONZE Vaarplezier vaarbewijscursus?

We nemen graag contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.