Trailers

Trailers 1

Tevreden rijdt u na de bestelling van uw nieuwe Wiegmans-boot naar huis. Dan schiet u opeens te binnen: hoe ga ik die sloep straks vervoeren en te water laten? Gelukkig verkoopt Wiegmans ook trailers, dus u kunt opgelucht de auto draaien en weer koers zetten naar de Scheendijk 6 in Breukelen.

Een trailer is een must voor het transport van uw trotse bezit. Maar niet elke oplegger is een goede trailer. Een goede trailer is qua afmetingen en belastbaarheid afgestemd op de lengte, breedte en het gewicht van uw boot. Die bepalen of u een 1-asser of 2-asser nodig hebt. Wiegmans verkoopt beide typen, van het kwalitatief hoogwaardige merk Pega.

Trailers 2

Pega Economy

Een betrouwbare, robuuste en veilige trailer tegen een zeer gunstige prijs. Met de lier trekt u de boot makkelijk op de trailer en veilig er weer af. De uitstekende geleiding zorgt ervoor dat de sloep zowel tijdens het laden en lossen als het vervoer goed stabiel blijft.

Meer informatie

Trailers 3

Pega Comfort

Gebouwd op dezelfde basis als de Pega Economy, maar voorzien van meer rollen van een hogere kwaliteit. Dit maakt het nog makkelijker om uw boot op de trailer te trekken en komt de algehele stabiliteit te goede.

Meer informatie

Trailers 4

Pega Exclusive

U bent natuurlijk zelf eindverantwoordelijk, maar als het aan deze trailer ligt, is uw huwelijk een lang leven beschoren. De Pega Exclusive beschikt over nog meer rollen en een zwaardere lier, waardoor bij het op- en afladen niets meer fout kan gaan. Optimaal comfort voor u én uw boot. En omdat het oog ook wat wil, heeft de Exclusive lichtmetalen sportvelgen.

Meer informatie

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

MEER WETEN OVER ONZE Trailers?

We nemen graag contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.